UFC:s mellanviktsmästare Alex Pereira visar upp sin skicklighet i sparring-video

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-03-10 14:30

Den regerande UFC-mästaren i mellanvikt Alex Pereira har lagt ut ett klipp på sig själv på Instagram under sparringen. I videon kan han ses gå hårt åt sin sparringpartner. Pereira kommer möta Israel Adesanya i en returmatch under UFC 287, vilken även blir hans första titelförsvar.

Alex Pereira förbereder sig för Israel Adesanya

I början på nästa månad skall den nuvarande titelhållaren i UFC:s mellanviktsdivision, Alex ”Poatan” Pereira (7-1), genomföra sitt första titelförsvar. under UFC 287 den 8:e april kommer han att ställas mot den man som han besegrade för att erövra bältet. det handlar om ingen annan än den svårslagne striker-specialisten Israel ”The Last Stylebender” Adesanya (23-2).

Pereira och Adesanya har en lång historia av kamper sinsemellan. Rivaliteten mellan de två männen började när de båda var kickboxare på elitnivå. Dock har nu Adesanya en revansch att utkräva, efter att han blivit besegrad via TKO och förlorade sin mellanviktstron till ”Poatan”. Den nu 35-årige brasilianaren är dock redo för en tuff kamp i april.

I ett inlägg på Instagram har Pereira lagt upp en video på när han sparrar i gymmet. Där visar han upp sin förmåga till tunga slag och briljerar med en ögonbländande teknik som hans sparringpartner får uppleva på ett högst personligt vis.

Utöver Pereira vs. Adesanya 2, kommer även en spännande welterviktskamp äga rum under UFC 287. Det är en strid mellan nummer 5-rankade Gilbert ”Durinho” Burns (21-6) och den elfterankade Jorge ”Gamebred” Masvidal (35-16).