UFC Vegas 94: Lemos vs. Jandiroba – Matchkort, sändningstider och odds

UFC

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2024-07-17 16:14

Denna helg kommer UFC återigen hålla en spektakulär gala i Las Vegas, Nevada, på Apex-arenan. Galans huvudnummer är ett spännande möte i stråvikt mellan två av Brasiliens främsta fajters.

Amanda Lemos möter landsmanninan Virna Jandiroba

Amanda Lemos, en veteran i stråviktsklassen, ställs mot den tidigare Invictamästarinnan Virna Jandiroba. Detta är en match som lovar både intensitet och skicklighet, då båda fajterna har mycket att bevisa.

Senaste segrarna

Lemos kommer från en imponerande seger över Mackenzie Dern via enhälligt domslut tidigare i år, vilket cementerade hennes position som en topputmanare i divisionen.

Jandiroba, å andra sidan, besegrade Loopy Godinez på samma sätt i mars och är hungrig på att fortsätta sin segersvit. Denna match är avgörande för båda fajters framtid i UFC.

Vägen mot titeln

Den som segrar i helgens brasilianska showdown kan mycket väl göra sig förtjänt av en framtida titelmatch mot stråviktsmästarinnan Zhang Weili, vilket sätter extra press på båda deltagarna.

Co-main event: Brad Tavares mot Park Jun-yong

I galans delade huvudmatch möter mellanviktsveteranen Brad Tavares sydkoreanske Park Jun-yong. Båda fajters är i behov av en seger efter sina senaste nederlag. För Tavares, som har förlorat tre av sina fyra senaste matcher, är denna match särskilt kritisk. En förlust kan innebära att hans tid i UFC är över.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 02:00 och sänds på Viaplay den 21 juli)

UNDERKORT (Startar klockan 23:00 och sänds på UFC Fight Pass den 20 juli)