Undersökning av de bästa kampanjerna, oddsen och bonusarna inför Mayweather Vs McGregor!

Författare: Jon

Publicerad: 2017-08-24 00:00

Lördagens gala mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor ser ut att slå alla rekord inom betting och spelbolagen indikerar att 90% av betten är i favör för underdogen Conor McGregor.

En av de 10% som tippar på Mayweather är han själv. Förra veckan under Jimmy Kimmel show, en amerikansk pratshow, fick han frågan om han ska betta på sig själv. Mayweather som är en känd storspelare erkände att han ska lägga en stor summa pengar på sig själv och garanterade programledaren att om han också satsar på honom och han förlorar så ger han honom pengarna tillbaka. En win-win situation för programledaren, helt klart.

Enligt Nevada State Commission och Nevada Gambling Control så finns det inga förhinder för Mayweather eller McGregor att satsa på sig själva men frågan är, varför skulle de, när dem ändå tjänar så mycket pengar på själva matchen. Mayweather kommer enligt rapporter tjäna uppemot 3 MILJARDER kronor, vad finns det då för mening för honom att då satsa 4 miljoner på sig själv t.ex och vinna 5 miljoner, alltså 1 miljon kr i vinst när han tjänar 3 MILJARDER?

Förra veckan, direkt efter att nyheterna om att 8 oz handskar har godkänts för matchen så har en person bettat 30 miljoner kronor på Conor McGregor hos Betfair, hittills det största bettet som har lagts på fighten.

Vi från MMABETZ har kollat upp alla olika erbjudanden som cirkulerar och har gjort en liten sammanställning för att underlätta för er. Klicka på de blåa länkarna för att komma till respektive kampanj ni är intresserade av.

Betsafe:

Conor McGregors sponsorer har flera superkampanjer som körs:

Matchen kostar normalt 500 kr att köpa som PPV hos Viaplay. Nu kan du istället se den gratis genom att registrera ett konto hos Betsafe och sätta in 500 kr. Då får du 1000 kr att spela för plus en bonuskod som ger dig gratis tillgång till livestreamen och PPV hos Viaplay.

Sätt in 500kr, få 1000kr att spela för och de bjuder er på Viaplays livestream (värde 499kr).                —–>Klicka här

 50x gånger pengarna om du satsar på Conor McGregor.————>Klicka här

Betfair:

Betfair, det stora bettingbolaget från England har valt att boosta deras odds för att locka till sig kunder.

De erbjuder 15x gånger pengarna på Conor McGregor och hela 4x gånger pengarna på Floyd Mayweather.————>Klicka här

Leo Vegas:

Leo Vegas kampanj är att de tror att dessa två herrar inte kommer kunna gå tiden ut.

De kör kampanjen lägg ett spel pre-match på vem som står som vinnare eller på vilken vinstmetod som kommer avgöra det hela. Om Mayweather och McGregor går alla 12 ronder och ditt spel inte går in får du tillbaka insatsen! ————–>Klicka här

 

Bethard:

Spelbolaget som satsar på fighting har bestämt sig för att ha det högsta oddset på McGregor i hela världen. Det här är perfekt för alla storspelare som verkligen tror på Conor McGregor.

Hos Bethard ger dem för tillfället 6.00 på vinst för McGregor, skillnaden här är att det är no-limit, det betyder att du kan satsa hur mycket pengar som helst på det oddset och dem kommer godkänna ditt bet.———>Klicka här

Bet365:

Världens största spelbolag har det högsta oddset på dem som vill storspela på favoriten Floyd Mayweather.

Bet365 ger 1.25x gånger pengarna för en vinst för Mayweather och limiten du kan spela på där är ganska hög, perfekt för alla som vill lägga stora pengar och inte bli nekade. 1.25 är inte högt, men då ska ni komma ihåg att Mayweather enbart gav 1.05 för någon månad sen.

Unibet:

Här finns det ett odds för dem som älskar att spela på nollan på roulette och väljer grön färg, ett resultat där sannolikheten är liten men vinsten hög.

Unibet ger 51 gånger pengarna om dessa 2 krigare skulle slåss så jämt att fighten slutar oavgjort.  Kanske värt för risktagaren.