in

Vem möter UFC-stjärnskottet Darren Till härnäst – Gunnar Nelson eller Stephen Thompson?

Darren Till är sjtärnskottet från Liverpool. 25-åringen har haft ögonen på sig under 2017 då han hade ett mycket framgångsrikt år. Vad som kommer härnäst för Darren Till är fortfarande oklart, men det florerar rykten om vem Tills näste motståndare är. Det spekuleras om att Till blivit erbjuden ett möte mot islänningen Gunnar Nelson och mot Stephen “Wonderboy” Thompson. Vad som stämmer är ännu oklart. Det vi kan konstatera, däremot, är engelsmannen attraktiv för organisationen UFC.

Darren Till har onekligen haft en framgångsrik framfart i UFC. Han mötte, och dominerade, senast amerikanen Donald “Cowboy” Cerrone, vilken han besegrade via teknisk knockout i första ronden. Den oproblematiska överkörningen av veteranen Cerrone, befäste Darren Till som en farlig utmanare i welterviktsdivisionen. Till är för närvarande obesegrad i sin professionella MMA-karriär och har ett facit på 16 vinster och 0 förluster.

Det har pratats om att Darren Till ska gå sin nästa match under UFC Fight Night London som arrangeras i Tills hemland, England. Vem Till ska möta under galan är ännu oklart. De senaste dygnet har dock rykten om att Gunnar Nelson ska ha blivit tillfrågad av UFC om att ställa sig mot Till. Andra källor har dock sagt det motsatta och påstår att Till inte ska ha blivit tillfrågad av UFC, utan istället tackat ja till en match mot Stephen Thompson.

Enligt Gunnar Nelsons och Conor McGregors coach, John Kavanagh ska Nelson blivit tillfrågad av UFC om att möta Darren Till under UFC Fight Night London. Chamatkar Sandhu, reporter på MMAjunkie, påstår dock att han talat direkt med Darren Till som ska förneka att han blivit tillfrågad av UFC om en match mot Nelson. Till ska istället ha tackat ja till att möta Stephen Thompson, en match som många vill se.

Oavsett vem Darren Till möter, får vi sannolikt se en mycket intressant match.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *