Veckans spelkupong: En amerikan, svensk och peruan – 5.73 X insatsen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-03-28 00:00

UFC on ESPN 2 väntar nu på lördag. Med det sagt har blivit det blivit dags för den här veckans spelkupong. Oddsen är hämtade från ComeOn.

Josh Emmett vs Michael Johnson

Fjäderviktsmatch mellan två underhållande fighters. Låt er inte luras av Johnsons record på 19-13. Även om han har många förluster på kontot så har han gjort väldigt bra prestationer mot de allra bästa i både lättvikt och fjädervikt.

Emmett har ett snyggare record på 13-2 men har inte mött samma kaliber av motståndare. Han blev senast knockad av Jeremy Stephens.

Den här matchen kommer hålla till stående och trots att Josh har mer power så bör Johnsons snabbhet och raka slag avgöra matchen till hans fördel.

Spel på Johnson ger 1.83ComeOn.

Jack Hermansson vs David Branch

Läs gärna vårt speltips för just detta möte här. Branch har kommit upp i åren och fyller 38 senare i höst. Svenske Hermansson är i strålande form och har alla möjligheter i världen att plocka hem sin tredje raka seger.

Hermanssons fotarbete och toppkontroll kommer vara receptet för seger på lördag.

ComeOn ger 1.76 för seger för Jack Hermansson.

Enrique Barzola vs Kevin Aguilar

Peruanen Barzola har hela sex UFC-matcher bakom sig och har faktiskt vunnit hela fem av dessa. Riktigt starkt med tanke på att han tävlar i tuffa fjäderviktsklassen. Den enda ”svagheten” har varit hans oförmåga att avsluta sina motståndare.

Aguilar har bara gjort en officiell UFC-fight och då vann han. Därför är det svårt att sia så mycket om hans styrkor mer än att 30-åringen har ett starkt record på 16-1 varav 10 av segrarna kommit på knock.

Vi tror dock den mer UFC-erfarne Barzola kommer hitta en väg till vinsten – som han brukar göra.

Seger för Barzola ger hela 1.76 gånger pengarna på ComeOn.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på ComeOn genererar i ett odds på 5.73. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 573 kronor.

Sätt in 100kr på ComeOn, spela för 900kr!
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips