Video: Nate Diaz i sparringsession med okänd boxare

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-07-14 11:45

En video på den tidigare UFC-stjärnan Nate Diaz har börjat cirkulera på nätet. I klippet kan Diaz ses ha en sparringsession med en okänd boxare inför sin match med Jake Paul. Diaz, som även tränat med proffsboxaren Esquiva Falcao, kommer göra sin boxningsdebut i och med matchen.

Nate Diaz slipar på boxningen inför Jake Paul-match

Det fanns säkerligen många MMA-fans som höjde på ögonbrynen när det fick höra om vad som blivit av den tidigare UFC-fightern Nate Diaz (21-13). Efter att ha gått ut sitt kontrakt med organisationen förra året, bestämde sig Diaz för att pröva på något nytt. Valet föll på en boxningsmatch med Youtube-ikonen Jake ”The Problem Child” Paul (6-1, 4 KOs).

Vare sig Diaz kommer lyckas väl på sin nyligen inslagna bana som proffsboxare återstår att se. Hans match med Paul kommer bli hans första framträdande i den rollen. Det finns dock redan videor som säger ett eller annat om Diaz förmåga i ringen. Nyligen publicerades en video till sociala medier, där man kan se Nate Diaz iklätt ett vitt linne slåss med en okänd boxare i svart.

När videon först blev tillgänglig, trodde många att det då handlade om en sparringsession med den brasilianske proffsboxaren Esquiva Falcao (30-1). efter en närmre studie är det dock inte särskilt troligt. I stället påstås den man som Diaz sparrar med vara en okänd och orutinerad fighter. Diaz vs. Paul kommer äga rum lördagen den 5:e augusti. Se videon nedan!