Conor McGregor möter Manny Pacquiao i boxning

Författare: MMABetz

Publicerad: 2020-09-25 22:35

Det ser ut som att den forne UFC-mÀstaren Conor McGregor ÄtervÀnder till boxningsringen igen. Enligt irlÀndaren sjÀlv ska han ta sig an en av sportens största legendarer, Manny Pacquiao i Mellanöstern hÀrnÀst.

McGregor har endast gÄtt en boxningsmatch i sin karriÀr, och det var mot den obesegrade forne flerfaldige vÀrldsmÀstaren Floyd Mayweather Jr. Matchen Àgde rum i augusti 2017, dÀr McGregor förlorade via TKO i den 10:e ronden.

Sedan den förlusten har den nu 32-Ärige irlÀndaren endast gÄtt tvÄ matcher, bÄda i MMA. Först tog han sig an den regerande lÀttviktsmÀstaren Khabib Nurmagomedov i oktober 2018. Den matchen förlorade McGregor via submission i den fjÀrde ronden. Senast mötte han Donald Cerrone i januari 2020, och besegrade honom via TKO i den första ronden.

Pacquiao har inte tÀvlat sedan juli 2019 dÀr han besegrade Keith Thurman via delat domslut. Den 41-Ärige filippinaren har gÄtt hela 71 proffsmatcher och mÀktat ihop ett record pÄ 62-7-2, varav 39 av vinsterna har varit via KO/TKO. För tillfÀllet Àr Pacquiao den regerande WBA-mÀstaren i super weltervikt och weltervikt.