in

Conor McGregors ‘touch butt’ coach, Ido Portal, tränar för MMA-debut

UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor har med sina framgångar och sin berömmelse kunnat hjälpa de omkring honom att få möjligheter som de kanske annars aldrig skulle fått.

Ett bra exempel är Artem Lobov (13-14-1) som med ett record på 13-12-1 fick en huvudmatch mot topprankade Cub Swanson på UFC Fight Night 118. Ett annat exempel är McGregors Jiu-Jiutsu-tränare Dillon Danis som fick ett kontrakt med topporganisationen Bellator utan att ha gått en enda MMA-match.

Nu rapporterar sajten MMAmania att McGregors movement-coach Ido Portal tänker satsa på en karriär inom MMA. Det är än så länge oklart när, och i vilken organisation, Portal kommer göra sin debut, men det lär knappast finnas brist på intresse för ”Touch butts” tjänster.

Beträffande Conor McGregor finns fortfarande inga besked om när han kan tänkas återvända till oktagonen. Enligt Dana White kommer irländaren att bli av med sitt bälte lagom till att Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedovs titelmatch går av stapeln på UFC 223, den 8:e april.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *