Tyron Woodley visar upp sin Jake Paul-tatuering

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-28 18:05

Den forne UFC-mästaren Tyron Woodley har skaffat sig en tatuering som säger ”Jag älskar Jake Paul”. Bläcket i skinnet på Woodley var överenskommet mellan honom och Paul, utifall att den förstnämnde förlorade boxningsmatchen de två emellan.

En dyrköpt förlust för Tyron Woodley

Det var mer än bara äran som stod på spel när Tyron ”The Chosen One” Woodley (19-7-1 MMA/ 0-1 Boxning) tog sig an YouTube-stjärnan Jake Paul (4-0, 3 KOs) i ringen den 29 augusti. Om förlusten skulle infinna sig för Woodley, hade han lovat att tatuera ”I Love Jake Paul” in i skinnet. Det skulle visa sig att Woodley var just den som stod som förlorare när den gonggongen för den sista ronden rang ut i arenan den kvällen.

Trogen till sitt ord, har nu så ”The Chosen One” märkt kroppen med Jake Pauls namn, om än på en kroppsdel som är lite trotsig. Längs med sitt mellanfinger på vänsterhanden visar så Woodley upp den svarta textremsan som för evigt kommer bestå en del av hans fysiska person. Med fingret pekandes mot en bild på Jake Paul, tycks det dock nästan som om Tyron var den som fick det sista skrattet i den här sagan.

Följande sitt nederlag i augusti, var Woodley väldigt inställd på att få sig en returmatch med Paul. Den sistnämnde föreslog att om den tidigare UFC-mästaren väl skaffade sig den tatuering som de kommit överens om, kan ett returmöte komma på tal.