Se ”All Access”-videon inför Jake Paul vs. Tyron Woodley

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-08-26 16:36

Den här lördagsnatten svensk tid kommer Jake Paul och Tyron Woodley att kliva in i ringen för att gå en boxningsmatch. Inför kampen har en video publicerats till YouTube, i vilken man kan ta del av alla förberedelser som pågått inför mötet.

Jake Paul vs. Tyron Woodley-videon avslöjar allt

Känner man att man behöver bli mer insatt i det stundande mötet i ringen mellan YouTube-stjärnan Jake Paul (3-0, 3 KOs Boxning) och forne UFC-mästaren Tyron ”The Chosen One” Woodley (19-7-1 MMA), kan man nu ta del av förberedelserna inför deras kamp den 29e augusti. I en video publicerad till YouTube, tas det en närmre titt på hur de två har arbetat för att i bästa form vandra in i ringen nu till helgen.

Paul har tidigare erfarenhet av boxning, då han hittills i sin professionella karriär gått tre matcher. Alla tre har slutat i en seger via knockout för den 24-årige amerikanen, som sett sitt självförtroende växa för vardera slag han delat ut. Hans bravur tog honom slutligen till en kamp mot den tidigare welterviktsmästaren i MMA Tyron Woodley. Woodley må sakna erfarenhet av boxningsringen, men har å andra sidan en lång och gedigen karriär inom en annan sfär av kampsportsvärlden. Kan hans mästerliga förflutna leda till en seger? Svaret ges nu den kommande söndagen!

Se videon om förberedelserna inför Paul vs. Woodley nedan!