UFC On The Line – organisationens egna oddspanel

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2020-01-16 00:04

Till helgen går UFCs första PPV-gala för året av stapeln och i huvudmatchen återvänder den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor för att ta sig an organisationens meste ’fighter’ i form av Donald ”Cowboy” Cerrone. I UFCs egenproducerade serie ’UFC On The Line’ går en panel igenom huvudmatchen utifrån ett perspektiv på odds och spel.

Professionell spelare delar med sig

MMA-kommentatorn Brendan Fitzgerald leder programmet och Gianni ”The Greek” Karalis återvänder till produktionen för att implementera sina kunskaper om spel för pengar på MMA-sporten. Karalis arbetar med ’betting’ professionellt och var ett återkommande inslag under den förra sommarens säsong av ’Dana White Tuesday Night Contender Series’. ”The Greek” behandlar även oddsen för kommande UFC-galor på ’Youtube’-kanalen ’WagerTalk TV’.

Hela avsnittet kan ses via ’UFC Fightpass’.

Oddsen för McGregor vs. ”Cowboy”

Enligt ’Best Fight Odds’ ser det ut som att den tidigare dubbelmästaren McGregor kommer äntra buren som favorit till att ta hem segern under UFC 246. Ett rakt vinnarspel på irländaren ger i dagsläget ett odds runt 1.29 gånger insatsen tillbaka vid vinst. Ett motsvarande spel på ’underdogen’ ”Cowboy” ger runt 2.80 gånger pengarna tillbaka