Conor McGregor hyllar Chad Mendes ground ’n’ pound

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-05-23 17:42

UFC-stjärnan Conor McGregor anser att Chad Mendes besitter den bästa ground ’n’ pound-tekniken som han stött på i oktogonen. McGregor och Mendes möttes i juli 2015 i en kamp som McGregor skulle komma att vinna via TKO.

Conor McGregor minns Chad Mendes

Superstjärnan i UFC ”Notorious” Conor McGregor (22-6) har en lång historia av kamper i organisationen. Vid dagens räkning har han gått hela fjorton kamper i oktogonen, varav 10 har slutat i en seger för irländaren. Under dessa kamper har McGregor till stor del varit dominant, där flertalet av segrarna har kommit via KO/TKO.

Det här var även fallet med hans kamp mot den nu pensionerade Chad ”Money” Mendes (18-5), som mötte McGregor i juli 2015. Trots att Mendes gick samma öde till mötes som så många andra av McGregors motståndare, lyckades han ändå lämna ett varande intryck på ”Notorious”, nämligen hans effektiva ground ’n’ pound.

Bästa ground ’n’ pound

I en kommentar på sociala medier förklarar Conor McGregor att de flesta fighters som han mött i buren har en dålig ground ’n’ pound. den enda som någonsin imponerat på honom med sina slag på marken är Chad Mendes.

Them elbows are no joke. Nor the upkicks. Everyone’s ground and pound is piss. Not a scratch has there ever been on me. Mendes only one. Fair play all the same; bare-knuckle Chad.

McGregor har inte det bästa av facit den senaste tiden i UFC. I dagsläget lider han under en förlustsvit på två raka matcher. Vem som blir irländarens nästa motståndare i oktogonen återstår att se. Mendes gick sin sista match i sin karriär i 2018, där han förlorade mot den regerande fjäderviktsmästaren i UFC Alexander ”The Great” Volkanovski (24-1) på liknande manér som i kampen mot McGregor, via TKO i den andra ronden.