in , ,

Speltips: Superjämnt mellan Chas Skelly och Bobby Moffett – se oddsen

Helgens UFC Fight Night 139 är definitivt inte en supergala men matchkortet innehåller flertalet intressanta matcher – särskilt ur ett bettingperspektiv.

För den som gillar att betta på MMA finns många bra möjligheter. Här har ni en sådan match som är ypperliga att tippa på, framför allt i system med andra.

Chas Skelly vs Bobby Moffett

Matchen mellan Skelly och Moffett går i fjädervikt och båda deltagarna anses vara på ungefär samma nivå. Därför är oddsen också otroligt jämna om inte exakt samma i ett av fallen. Moffett är den mer spännande av dem två men då får man inte heller glömma att detta blir hans UFC-debut. Och det är just på grund av erfarenhetsskillnaden som det är smart att lira på Skelly. Som vi vet sedan tidigare är det extra svårt för debutanter som inte är vana vid att gå match på den stora scenen.

33-årige Skelly har ett record på 17 segrar och 3 förluster. Han har totalt 9 matcher i UFC, varav 6 segrar. Sin senaste match förlorade han dock på knockout mot Jason Knight – men det var också en match han ledde i på poäng. Skellys främsta egenskaper är brottning och lyckas han dominera ett övertag på marken så blir han väldigt svår att besegra.

Den fem år yngre Moffett värvades till UFC efter en framgångsrik insats i Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Han har ett proffsrecord på 13 segrar och 3 förluster. Tittar man på statistiken så ser man att Moffett är oerhört framstående inom grappling då 8 av hans 13 segrar kommit på submission. Det är också ett starkt kvitto på hans avslutsförmåga.

Unibet erbjuder samma odds, 1.88, på både Skelly och Moffett.

Mobilebet håller Skelly som superknapp favorit till 1.68 medan Moffett ger 1.88 gånger pengarna.

Betfair håller Moffett som favorit till 1.83 medan Skelly ger 1.90 gånger pengarna.

Nedanför har ni länkar till övriga speltips-artiklar för matcher på samma gala.

Germaine de Randamie vs Raquel Pennington

Mike Perry vs Donald Cerrone

Chan Sung Jung vs Yair Rodriguez

Mike Trizano vs Luis Pena

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *