UFC 272 Free Fight: Se Jorge Masvidal vs. Nate Diaz

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-02-24 19:11

Nu finns welterviktskampen mellan Jorge Masvidal och Nate Diaz tillgänglig på Youtube. De två möttes i november 2019 i en match som Masvidal skulle komma vinna via doktorstop inför den fjärde ronden. Masvidal ställs mot Colby Covington i huvudmatchen under UFC 272 den 5:e mars.

Jorge Masvidal och Nate Diaz blöder tillsammans

Om snart endast en vecka kommer UFC-veteranen Jorge ”Gamebred” Masvidal (35-15) att kliva in i oktogonen för första gången under 2022. Väl där ställs han mot rivalen Colby ”Chaos” Covington (16-3) i huvudmatchen under galan UFC 272. Inför den stundande kampen har UFC valt att publicera en av Masvidals tidigare matcher. Valet föll på hans våldsamma sammandrabbning med publikfavoriten Nate Diaz (20-13) från den 2:a november 2019.

Mötet de två emellan handlade om vem som skulle krönas som BMF-mästare i organisationen. BMF-bältet (Baddest Motherfucker) är främst en titulär utmärkelse. Masvidal skulle komma att vinna sin match med Diaz efter att den sistnämnde hindrats av en läkare att fortsätta kampen efter den tredje ronden. Se Masvidal vs. Nate Diaz i videon nedan!