Vem bör Brock Lesnar möta i sin UFC-comeback? Se listan

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-11 00:00

Enligt uppgifter är det fortfarande aktuellt med en Brock Lesnar-comeback. Den förre tungviktsmästaren och WWE-stjärnan har länge spekulerats möta UFC-mästaren Daniel Cormier men än så länge har det inte skett något konkret.

Att Lesnar gör comeback är högst troligt och den mest passande matchen vore i så fall mot just Cormier. Men om den matchen inte går att få ihop – vilka andra tungviktare skulle Lesnar kunna tänkas möta?

MMABetz listar här tre andra väldigt bra alternativ för Brock.

3.Junior Dos Santos

JDS är efter sin långa och framgångsrika karriär ett känt namn i UFC. Han har dessutom klamrat sig fast i toppen och är än idag en utmanare om bältet. Brassen är också en stående fighter vilket bör passa Lesnar väldigt väl. Den här fighten hade lätt kunnat bli av runt 2012 så kanske är det dags nu?

2.Francis Ngannou

Den här matchen tror jag UFC:s PR-avdelning hade älskat. Både Lesnar och Francis är två jättelika personer med muskler och hårdhet. För riktiga fightfans så spelar sånt inte roll men för gemene man så är just det yttre en faktor som lockar. För att den här fighten ens ska vara aktuell måste Ngannou vinna sin kommande fight mot Cain Velasquez.

1.Stipe Miocic

Den amerikansk-kroatiske ex-mästaren har varit väldigt bitter över det faktum att han inte får en returmatch mot mästaren Cormier. En match mot store Brock är nog lika värdefullt och förmodligen något Stipe hade älskat. Det här är faktiskt kanske den svåraste matchningen för Lesnar och inte den som passar hans styrkor allra bäst.

Se fler av våra MMA speltips