TID KVAR:

Jessica Andrade vs. Weili Zhang

UFC Fight Night Shenzhen - Kina

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

UFC 228: Bettinganalys huvudkortet

Author: Fransisco Villa

Published: 2018-09-08 00:00

MMA Betz Woodley vs Till Mobilebet170 lbs.: Tyron Woodley (2.15) vs. Darren Till (20.00) Mobilebet

Tyron Woodley (18-3-1) den regerande mästaren ställs mot den 25-årige Darren Till (17-0-1). Woodley är i grunden brottare, även om han genom åren har breddat sitt game. Idag har Woodley ett riktigt stabilt stående game. Han är främst en kontringsfighter som bygger sitt game på hotet från sin livsfarliga höger och explosiva nedtagningar. Han är ruskigt atletisk men konditionen har visat sig vara aningen tveksam. Till är en mycket duktig striker med thaiboxningsbakgrund. Han har bra nedtagningsförsvar och ett hyfsat markgame. Det är dock ingen tvekan om att han föredrar att hålla det stående. Han gillar att pressa sina motståndare bakåt, han använder mycket finter för att få dem att tveka eller öppna luckor för hans giftiga vänster. Han är precis som Woodley en giftig kontringsfighter. Detta är en mycket jämn matchning. Båda två har KO-kraft och kan släcka den andre. Frågan är om Till har verktygen som krävs för att dyrka upp mästarens täta försvar. Woodley har fina nedtagningar men orkar inte brottas i fem ronder. Han har dessutom en tendens att tröttna en aning. Om Till lyckas försvara nedtagningar och undvika högersläggan så kommer han att ha ett klart övertag i det stående. Vi tror att det räcker för att stjäla titeln från Woodley. Vinnare och ny mästare Darren Till – odds 20.00 Mobilebet.

Mobilebet har supererbjudande på Darren Till där de boostat hans odds till 20X pengarna! Sätt in 50 kr och vinn 1000kr .
Ta del av kanonebrjudandet här

145 lbs.: Zabit Magomedsharipov (1.08) vs. Brandon Davis (7.75) Unibet

Zabit Magomedsharipov (15-1) är en otroligt talangfull och komplett fighter. Många ser honom som en framtida mästare. Han har allt en fighter behöver och hans coach Mark Henry är helt lyrisk när han beskriver sin adept. Magomedsharipov skulle ha mött den duktige Yair Rodríguez men denne skadade sig tyvärr och tvingades dra sig ur fighten. Istället väljer UFC att kasta in den tuffe men högst mediokre Brandon Davis (9-4). Han är en aggressiv och hyfsat duktig striker med underhållande fightingstil och stora defensiva luckor. Han kommer inte ha mycket att sätta emot den duktige ryssen. Magomedsharipov som solklar och odiskutabel vinnare – odds 1.08 Unibet.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Jessica Andrade vs Karolina Kowalkiewicz

115 lbs.: Jessica Andrade (1.20) vs. Karolina Kowalkiewicz (4.50) Betfair

Jessica Andrade (18-5) är en galet kraftfull fighter som har visat att hon kan köra över de flesta i viktklassen. Hon är otroligt fysisk och kan ta en smäll. Hon är aggressiv och har bra drag i nyporna. Hon har hyfsad brottning och ett mycket tungt toppgame. Karolina Kowalkiewicz (12-2) är en aggressiv och underhållande fighter med thaiboxningsbakgrund. Polskan har ett betydligt mer tekniskt strikinggame. Hon gillar att pressa framåt med blitzar och kombinationer. Hon har bra kondition och snabba händer. Hon är helt enkelt en vass fighter. Det spelar tyvärr ingen roll. Andrade är alltför fysisk och kraftfull. Kowalkiewicz är smal och inte särskilt stark. Hon har inte heller slagstyrkan för att straffa Andrade när denna stänger distansen. Detta blir brasiliansk seger. Andrade som vinnare – odds 1.20 Betfair.

Ta del av Betfairs fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Abdul Razak Alhassan vs Niko Price

170 lbs.: Abdul Razak Alhassan (1.66) vs. Niko Price (2.20) Unibet

Abdul Razak Alhassan (9-1) är en atletisk och explosiv fighter med judobakgrund. Har är inte särskilt teknisk men slår stenhårt. Han är aggressiv och underhållande men har en tendens att tröttna. Hans 9 vinster har samtliga kommit via KO i första ronden. Det är alltså ingen hemlighet vad han vill göra i buren. Niko Price (12-1) är precis som sin motståndare en offensiv fighter med KO-kraft. Där slutar likheterna. Price har ett bredare och mer varierat game. Han har ett skapligt stående game och ett bra markgame. Han har bättre fotarbete och kondition än ghananen.

Alhassan kommer i vanlig ordning att öppna aggressivt och svinga sin stenhårda höger. Om Price kan rida ut den initiala stormen utan att somna så har han riktigt goda möjligheter att ta hem segern. Vi tror på Price här. Han överlever stormen och tar hem en domslutsseger. Price som vinnare – odds 2.20 Unibet.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Här finns alla MMA spelsidor med odds bonusar
 

Se alla MMA bettingtips


FLER NYHETER

De 5 största skrällarna i MMA-historien

Det har funnits en rad stora plot twists när det kommer till stora MMA-matcher. Genom...

LÄS MER

Alexander Gustafsson kan göra comeback: Det kliar som fan i fingrarna

Sveriges största MMA-stjärna någonsin Alexander 'The Mauler' Gustafsson, 32 år, valde i juni att lägga...

LÄS MER

Stipe Miocic knockar Daniel Cormier i rond 4 – återtar tungviktsbältet

En nygammal mästare återtog  tungviktstronen under nattens UFC 241. Den forne mästaren Stipe Miocic lyckades...

LÄS MER

Nate Diaz besegrar Anthony Pettis – vill möta Jorge Masvidal

Efter att ha varit borta från fightingscenen i över tre år, återvände fanfavoriten Nate Diaz...

LÄS MER
More News

RELATERADE ARTIKLAR

3 sämsta händelserna från nattens UFC 235

Det fanns en hel del godbitar på UFC 235 som är värda att ta med...

LÄS MER

UFC 235: Sarp Yesils bästa speltips

Vår spelexpert Sarp Yazan Yesil har haft en väldig fin start på året med sina...

LÄS MER

UFC 235: Max Sokolovs betting genomgång av hela matchkortet

Då var det dags igen för vår expert Max Sokolov att ge er sina bästa...

LÄS MER

UFC 235 Jon Jones vs Anthony Smith: Allt ni behöver veta om galan

Den 2:a mars bjuder UFC oss på årets hittills mest stjärnspäckade gala. Denna gång får...

LÄS MER