in ,

Alex Oliveira skadad av handgranat i Brasilien, tvungen att operera benet.

UFC welteriktaren Alex Oliveira råkade ut för en bisarr skada under Julafton i Brasilien.

Född och uppvuxen i Tres Rios, en liten stad belägen ca 80 mil från Rio de Janeiro, gick UFC-fightern som även kallas “Cowboy” för att tanka bensin i sin mammas bil under måndagskvällen när han såg plötsligt såg några familjemedlemmar som var involverade i ett handgemäng.
Oliveira stoppade sin bil och gick ut, och i samma ögonblick kastades en handgranat i hans riktning.

MMA Fighting bekräftade nyheterna efter att UFC-fightern själv förklarade situationen för den lokala TV-kanalen Rio Sul.

“En kille kom upp och pekade en pistol i ansiktet på min brorson, därefter började kaoset. De hade macheter, knivar och en granat. När de såg mig kastade de en granat i min riktning. Granatsplitter träffade mitt ben och min fot”

Oliveira blev tvungen att besöka ett lokalt sjukhus och genomgick därefter en liten operation i benet för att ta bort splittret, förklarade han till TV-kanalen Rio Sul. Senare gick han  till polisen för att hjälpa utredarna att förstå vad som hänt och förklara sin version av situationen.

“Cowboy” Oliveira förlorade i sin senaste fight mot Gunnar Nelson via submission den 8 december i Toronto, Kanada. Den brasilianska welterviktaren behövde 38 stygn i pannan efter den brutala fighten..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *