in ,

Floyd Mayweathers senaste diss mot Conor McGregor – ännu en hint om MMA-match

2017 dominerades nyhetsflödet i MMA-världen av boxningsmatchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather. Hur kommer det att se ut 2018? Tja, det verkar som att det rör sig åt ett liknande håll.

Diskussioner och rykten om Mayweathers eventuella flytt till MMA har varit ett ständigt inslag i nyhetsflödet under de senaste månaderna. Det senaste exemplet är den här tweeten från ”Money” Mayweather:

För de som missat, startade ryktena under 2017 med att UFC-kommentatorn Joe Rogan berättade att Mayweather låg i förhandlingar med UFC om att eventuellt gå en MMA-match, något som Dana White senare bekräftade. Mayweather gick då ut och dementerade ryktena för att inte långt därefter återigen sätta fart på dem genom att publicera den här videon:

Och sådär har det hållit på.

Om det här enbart är ett sätt för Mayweather att hålla kvar sitt namn i rubrikerna återstår att se. Att 40-åringen, som saknar grapplingfärdigheter, skulle kunna ha någon framgång i UFC är det nog få som tror. Med det sagt, skulle en rematch mot McGregor, oavsett sport, förstås dra in extrema summor pengar.

När de möttes i en boxningsmatch var Mayweather favorit med oddset 1.22 mot McGregors 5.00. Mayweather vann matchen på TKO i rond 10.

I en MMA-match, dem emellan, skulle McGregor garanterat kliva in som en än större favorit.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *