in , ,

Speltips: Alla spelmöjligheter Jon Jones vs Alexander Gustafsson på Unibet

Bästa speltipsen inför Alexander “The Mauler” Gustafssons fight mot Jon Jones

Tredje gången gillt? Alexander Gustafsson har en ny chans på UFC-bältet när han återigen tar sig an stjärnan Jon Jones. I och med att detta blir Gustafssons tredje titelchans är det högst sannolikt också hans sista. Det är med andra ord inte mer än lämpligt att göra ett djupdyk på oddsen som erbjuds i den här spännande returmatchen. För alla er som inte är vana vid att betta och oddsa på MMA så går vi nedan genom olika spelalternativ som finns så ni kan öka spänningen med ett roligt bet medans ni kollar på matchen.

Nedanför följer odds från Unibet och en kommentar kring spelvärdet.

Fightodds

Jones 1.35

Gustafsson 3.30

Kommentar: Att spela på Jones är inte värt pengarna i det här läget. Oddset är för lågt och frågetecknen för många. Däremot är spelvärdet desto bättre för Alex.

Att gå tiden ut

Ja 1.87

Nej 1.87

Kommentar: Båda är kända för sina flås och flertalet 5-rondersmatcher. 25 minuter är lång tid och mycket kan hända, men spel på att matchen går till domslut är det mer troliga.

Vinner på avslut

Jones: Ja 2.20 – Nej 1.63

Gustafsson: Ja 7.50 – Nej 1.07

Kommentar: Svårt spel det här och visst lockas man på att lira avslut för Alex. Vill man tvunget lira på detta spel är ”Nej” för Jones det mest sannolika. Fast, helt osannolikt att svensken knockar amerikanen kan ske, särskilt då vi inte vet vilken version av Jones vi får se på lördag.

Vinnare på domarröster

Jones: Ja 3.10 – Nej 1.34

Gustafsson: Ja 4.33 – Nej 1.19

Kommentar: Båda Jones och Alex erbjuds till bra odds här. Hjärtat säger en sak, men i det här fallet är faktiskt hjärnan med på samma sak. Spel på domslut för Gustafsson är tipset.

Vinstmetod

Jones: Decision 3.10 –     KO/TKO/DQ 3.40 –      Submission 4.50

Gustafsson: Decision 4.33 –      KO/TKO/DQ 7.50 –     Submission 15.00

Kommentar: Som ni ser är oddsen för att Alex vinner på submission otroligt höga. Med all rätt. Som ni vi redan redogjort för är det mest troliga att matchen går till domslut. Notera att det inte är så stora skillnader vid domslut. Detta visar att i händelse att matchen går till poängräkning så är spelbolagens oddssättare inte lika säkra på Jones.

Hos Unibet har vi just nu dessa MONSTERKAMPANJER:

Spela upp till 500kr riskfritt på Alexander Gustafsson. Vinner du så får du vinsten i cash. Förlorar du så får du summan du satsat tillbaka rakt in på kontot som du därefter kan ta ut.

TILL RISKFRITT

10X pengarna för en Ilir Latifi vinst under samma gala mot Corey Anderson!

TILL 10x Ilir

Vi har samlat alla monsterkampanjer för UFC 232 på en och samma sida. Ta del av de här.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *