in

UFC 218: Höggoddsare

Aldo via någon form av avslut – 7.00x och uppåt LeoVegas

Vi vet att Jose Aldo är en explosiv fighter med kraft i sina slag. I deras förra möte träffade han Holloway med några hårda slag i början av matchen.Tidigt i matchen har alltså Aldo chans att träffa Holloway som ibland tenderar att vara en “slow starter”.

Aldo kommer in på halv-kort varsel och har dessutom förberett sig för en trerondersmatch. Han är en explosiv fighter med bra slagstyrka och precision. Han är dock inte lika övertygande när det kommer till kardio och uthållighet. Detta är han medveten om och därför kommer han sannolikt, precis som i förra matchen, att gå ut relativt hårt. Han måste sannolikt ta lite större risker den här gången.

Även om sannolikheten inte är särskilt stor är den potentiella utdelningen god.Om Aldo ska lyckas avsluta Holloway ska det ske tidigt i fighten. När det ger 20-30 gånger pengarna kan man satsa relativt små pengar och ändå få trevlig utdelning i händelse av vinst. Aldo via avslut ger en utdelning på 7.00x vilketväl är okej. Aldo via KO, TKO, DQ ger 10.00x vilket är något bättre. De intressanta spelen är som jag ser det att spela på vinnande rond. Det är då vi ser ordentlig utväxling på spelade pengar.

Jag sätter en liten slant på Aldo – den f.d. kungen av divisionen – och hoppas på att han hittar en lucka för sina explosiva slag. Gör han det då blir det julklappar till ungarna i år.

Aldo vinst i rond 1 – 21.00x LeoVegas

Aldo vinst i rond 2 – 23.00x LeoVegas

Aldo vinst i rond 3 – 29.00x LeoVegas
__________________________

Text: Frasse på MMABetz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *