in ,

5 största skrällarna i UFC-historien – så mycket pengar gav dem

Då och då lyckas man pricka in en osannolik spelkupong och ta hem storvinsten. Känslan av att ha få in en stor skräll är svår att överträffa. Ju större skrällen är desto roligare blir det.

Vilka är de fem största skrällarna i UFC och vad var oddsen? Här har ni listan.

5.BJ Penn (1.11) vs Frankie Edgar (6.88)

Penn hade i matcherna innan denna varit rejält motiverad och vass. Men det vi inte visste då var att Penn tappat lite av sitt sug samtidigt som han ställdes mot den då okände Frankie Edgar. Edgar visade sig vara för snabb och för komplett för Penn och vann på poäng. Matchen arrangerades förövrigt vid UFC:s hittills enda besök i Abu Dhabi våren 2010.

6.88 gånger pengarna gav en vinst för Edgar.

4.Renan Barao (1.10) vs TJ Dillashaw (7.50)

Barao var rejält uppsnackad och det med all rätt. Brassen hade hittills varit totalt dominant och besegrat toppnamn på löpande band. Men mot unge Dillashaw tog det dock stopp. Amerikanen spräckte ballongen på UFC 173 med en otrolig insats som kom från ingenstans.

7.50 gånger pengarna gav ett spel på TJ.

3.Yuri Alcantara (1.10) vs Frankie Saenz (8.00)

Alcantara vet vi idag kan blanda väldigt bra med väldigt dåliga insatser. När han ställdes mot Saenz på sin hemmaplan i Brasilien på UFC Fight Night 61 så trodde ingen han skulle förlora mot en doldis som Saenz. Amerikanen vann övertygande på poäng.

Segern gav hela 8.00 gånger pengarna.

2.Ronda Rousey (1.07) vs Holly Holm (9.30)

Ronda var på toppen av sin karriär när hon på UFC 193 i Australien ställdes mot Holly Holm. Men det många inte visste om var att hajpen kring Rouseys stående fighting var felaktig och att hon hade för många åtaganden med diverse skådespelarjobb i Hollywood. Holm knockade Rousey och chockade en hel värld.

9.30 gånger pengarna gav skrällen.

1.Georges St-Pierre (1.08) vs Matt Serra (9.50)

GSP var den fräsche och unge fightern som var en nivå högre än alla andra på den tiden som det begav sig för över tio år sedan. Serra hade i sin tur precis vunnit The Ultimate Fighter och var knappast ansedd som en värdig en titelchans. Men så hände det. Serra knockade GSP i första ronden på UFC 69.

9.50 gånger pengarna fick den som lirade på Serra.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *