Speltips: Ta chansen och spela på Stefan Struve i helgen – se oddsen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-20 00:00

Kan veteranen Stefan Struve bryta sin förlusttrend? Det är frågan som många ställer sig. På lördag möter han Marcos Rogério de Lima på UFC Fight Night i Prag, Tjeckien. Tungviktsmötet är galans co main-event.

Struve har en tuff tid bakom sig med diverse hälsoproblem och knappa förluster. Den långe holländaren har förlorat sina tre senaste matcher. Senast Struve vann en match var i oktober 2016 då han drog ut Daniel Omielanczuk på en ”Brabo Choke”.

31-åringen har nu stor press på sig att börja vinna igen och vid förlust kan han bli kickad från UFC. Man ska däremot inte glömma att hans samtliga tre förluster har varit på domslut och mot väldigt tufft motstånd.

För motståndet står Rogério de Lima. Ett för många väldigt okänt namn som inte riktigt gjort större väsen av sig i UFC. Faktum är dock att brassen tävlat i UFC sedan 2014. På dessa fem år som gått sedan dess har Lima bara gått åtta matcher, varav fem vinster och tre förluster.

En annan intressant detalj är att han växlar mellan tungvikt och lätt tungvikt.

Bra utdelning på Struve

Med anledning av Struves formkurva så anser spelbolagen att han bör vara underdog på lördag. Vi håller dock inte med. Struve är mer erfaren, kommer vara fysiskt större och har fler nycklar till att ta hem segern. Visst, Lima har vunnit mer på sistone men han har inte mött samma kaliber av motståndare som Struve har gjort.

Vårt tips är att Struve vinner, att oddset är så högt är bara en ren bonus.

Unibet håller Lima som favorit till 1.72 medan Struve ger 2.10 gånger pengarna.

Mobilebet håller Lima som favorit till 1.76 medan Struve ger 2.05 gånger pengarna.

Betfair håller Lima som favorit till 1.72 medan Struve ger 2.10 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips