Speltips: 3 spelvärda odds på UFC on ESPN som du inte får missa

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-16 00:00

Det saknas inte bra matcher på söndagens UFC on ESPN. Högst upp på matchkortet har vi bland annat tungviktsmatchen mellan Cain Velasquez och Francis Ngannou. Läs mer om den matchen här.

Precis som vanligt finns det massor av fina odds för den här galan. Läs mer om vad vi tror i matcherna Jimmie Rivera vs Aljamain Sterling och James Vick vs Paul Felder.

Vilka andra spel finns tillgodo? MMABetz har kammat igenom Unibet för att hitta de bästa speltipsen bland övriga matcherna.

Bryan Barberena vs Vicente Luque

Luque är en väldigt stark och pålitlig welterviktare. Han har mycket att erbjuda och kan inom 1-2 bli en topputmanare i viktklassen. Han kommer från tre raka avslutssegrar mot tufft motstånd. Oddset på seger för brassen är tämligen lågt och icke-värt. Vad som lockar desto mer är att matchen, trots Luques avslutshistorik, kommer att gå alla tre ronder. Varför? Jo, Barberena är en väldigt stryktålig och erfaren. 29-åringen har bara blivit stoppad en gång under hela sin karriär, vilket var i början av proffsäventyret. Så, en seger för Luque på domslut är vårt tips.

Oddset för seger för Vicente Luque på domslut ger 2.85.

Benito Lopez vs Manny Bermudez

Den här fighten är mellan två fortfarande obesegrade talanger i bantamviktsdivisionen. Båda har en ljus framtid framför sig och frågan är vem som ska fortsätta sin resa utan en plump i protokollet. Tittar man på bådas record så ser man snabbt att dessa killar inte gillar att lämna ödet i poängdomarnas händer. Men båda är varandras hittills tuffaste test i karriären och därför blir det nog inte lika lätt att få fram en tidig seger. Sen är det ju mindre sannolikt med avslut ju lägre ner i viktklasserna man kommer.

Oddset på att matchen går tiden ut ligger på 3.15.

Scott Holtzman vs Nik Lentz

Det råder ingen tvekan om att Lentz är den betydligt mer erfarne fightern av dem två. Men lika självklart är det att Holtzman är den tekniskt duktigare fightern sett till MMA. Lentz är fortfarande en oerhört giftig grappler men Holtzman har styrkan och fysken till att hålla matchen stående. Att han är favorit är därmed ingen överraskning. Spik på Scott är det enda rätta.

Seger för Scott Holtzman ger 1.57 gånger pengarna. 

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips