in

Live dog VanZant

UFC Fight Night 124 – Stephens vs Choi


125 lbs.: Paige VanZant (1.90) vs. Jessica-Rose Clark (1.90)

Paige VanZant (7-3 MMA, 4-2 UFC) är en rejält hypad och hyfsat favoriserad ung fighter. Hon har fått utstå en hel del kritik från fans och andra fighters pga att hon enligt dem har särbehandlats. Det är tveklöst så att hon har gynnats av UFC pga sin “girl next door-look”, men hon är talangfull och hypen är inte helt obefogad.

Hennes förluster har kommit mot starkt motstånd i form av Rose Namajunas och i senaste matchen mot Michelle Waterson. Det var ingen stark insats av VanZant. Sedan förlusten har hon lämnat Team Alpha Male och flyttat hem till Oregon.

Jessica-Rose Clark (8-4 MMA, 1-0 UFC) är wellrounded men främst en striker och hon har haft återkommande viktproblem (även när hon tävlade i bantamvikt). Clark tog sig in i UFC genom att hoppa in på kort varsel och besegra Bec Rawlings.

Det som gjorde VanZant framgångsrik i inledningen av hennes UFC-karriär var främst hennes högintensiva pressgame. Hennes starka clinch och fysiska fightingstil lät henne trötta ut och mala ned motståndet. Om hon lyckas implementera en sådan gameplan mot Clark ger vi henne goda chanser att besegra Clark. Eftersom att Clark har relativt dåligt nedtagningsförsvar och behöver utrymme för sin kickboxning ger vi amerikanskan en fördel i matchen. Vinst via domslut ger 2.77 gånger pengarna vilket är ganska skapliga odds.  

VanZant som vinnare via domslut – odds 2.77 Betsafe

Paige VanZant (1.90) vs. Jessica-Rose Clark (1.90)

  • Speltips: VanZant via domslut till oddset 2.77
  • MOTIVERING: VanZants klinch och fysiska övertag kommer bli för mycket för Clark
  • Conor McGregors sponsor. Dubbla din första insättning upp till 2000kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *