in , ,

Veckans bomb: Darren Till avslutar Jorge Masvidal i andra ronden

Det finns olika strategier när det kommer till spel och betting. Antingen satsar man högt men säkert eller så satsar man mindre men på högre odds. Visst finns det andra spelstrategier men dessa är de två vanligaste.

Osannolika skrällar är väldigt vanliga inom MMA då det krävs så lite för att det ska bli verklighet. Det räcker med att en fighter agerar fel i en millisekund för att den stora högoddsaren ska bli ett faktum.

Nedanför följer vårt tips till veckans bomb från lördagens UFC Fight Night 147 i London.

Darren Till vs Jorge Masvidal

Till är favorit inför matchen och det köper de flesta. Till är en tekniskt väldigt kalkylerad fighter som sällan gör misstag och som håller sig till matchplanen från start till mål. Att han utöver sin kompetens i det stående också är ett fysiskt monster som med enkelhet skulle kunna konkurrera i mellanvikt gör även detta honom till en het segerkandidat.

Till hade rejält med hajp bakom sig innan han förlorade på submission mot Tyron Woodley i höstas. Efter den insatsen har tron på engelsmannen sjunkit något, men till skillnad från den gången möter han återigen en stående fighter i Masvidal. Tittar man på Tills record så är det mot just andra strikers som han gör sitt bästa jobb.

Vi har analyserat denna match noggrant för att hitta den mest sannolika bomben. Eftersom vi tror på Till så blir nästa steg att bestämma sig för vilken metod. Att bestämma hur han vinner är tämligen enkelt då Till sällan söker sig till grapplingen. Valet faller på KO/TKO. Att bara tippa Till som vinnare på knockout ger “bara” 3.00 gånger pengarna vilket inte är tillräckligt för att rankas som ett bombspel. Därför gäller det att precisera när avslutet kommer.

Till börjar alltid sina matcher avvaktande, han vill gärna känna på sin motståndare och tar tid på sig att komma in i rätt tempo. I segern över Donald Cerrone fick han förvisso stopp på “Cowboy” i första ronden men det kom mer än fyra minuter in i matchen.

Vårt tips är att Till kommer inleda matchen avvaktande och därefter öka takten i andra när han läst av Masvidal.

Seger för Till på KO/TKO i rond 2 är vårt bombspel för den här veckan.

Oddsen för Till-seger i andra ronden

Unibet ger 7.00 gånger pengarna för avslutsseger för Till i andra ronden.

Betfair ger 8.00 gånger pengarna för knockout-seger för Lewis i andra ronden.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *