Lista: Vilka är UFC:s sämsta mästare genom tiderna? Se vår lista

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-21 00:00

Vi har redan listat de mest dominerande UFC-mästarna genom tiderna. Du kan ta del av den listan här. Men vilka mästare har varit minst imponerande? Det har vi också tagit reda på. Nedan följer UFC:s tre minst dominerande mästare.

3.Conor McGregor, fjäderviktsmästare, december 2015 till november 2016

McGregor vann bältet på UFC 194 när han besegrade dåvarande giganten José Aldo på knockout i första ronden. Väldigt imponerande. Men sedan dess är irländaren varit helt borta från divisionen. Han har tagit matcher i både weltervikt och lättvikt men aldrig valt att återvända till fjädervikten där han först vann bältet. Av denna anledning, alltså noll titelförsvar, måste McGregor vara med på denna lista.

2.Nicco Montano, flugvikt, december 2017 till september 2018

Nicco vann bältet i den helt färska viktklassen flugvikt för damer genom sitt deltagande i The Ultimate Fighter. Hon var definitivt inte favorittippad men lyckades ändå vinna match efter match. Efter titelsegern så hände något. UFC var inte så villiga att marknadsföra henne samtidigt som hon gick skadad. När hon väl fick en match mot Valentina Shevchenko tidigare i september så hoppade hon av den bara dagarna innan. Det ledde till att UFC fråntog henne titeln helt och hållet. Noll titelförsvar även för Nicco, vilket landar henne på den här listan.

1.Germaine de Randamie, fjädervikt, februari 2017 till juni 2017

Ja, Germaine är faktiskt den minst dominanta mästaren någonsin. När UFC skulle skapa en ny viktklass så lät man holländskan möta Holly Holm om bältet. Och matchen var underhållande men enligt många vann Germaine väldigt kontroversiellt då hon böjde på reglerna en aning under fighten. Sen när det var dags för titelförsvar mot stjärnan Cris Cyborg så vägrade hon. Detta har gjort henne väldigt impopulär bland både fansen och UFC och en solklar etta på vår lista.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips