in

UFC 225: Sjukt fint värde på Alistair Overeem

Intressanta odds – UFC 225 

För er som funderar på att spela på någon av de underdogs som anges nedan vill vi passa på att tipsa om de förmånliga odds som bet365 och Coolbet erbjuder. UFC 225 innehåller en rad, mer eller mindre, intressanta underdogs som är värda att titta närmare på. I synnerhet som oddset på dem har stigit ytterligare inför match kan det finnas pengar att tjäna för den som är beredd att ta lite risker.

Oddsen nedan är de överlägset bästa beträffande de aktuella matcherna. Andra spelbolag erbjuder lägre – i vissa fall betydligt lägre – odds på samma matcher och därför vill informera våra läsare om skillnaderna.

Ricardo Lamas (3.00) Bet365 

Lamas ställs mot den mycket tuffe bosniern Mirsad Bektic. Det är helt i sin ordning att Bektic får bära favoritskapet i denna fight. Han är en lovande ung fighter. Ett riktigt framtidsnamn. Vi bör dock höja ett litet varningens finger för hans haka som visat suspekta tendenser.

Lamas åkte på en något oturlig KO mot Josh Emmett i sin senaste fight (december 2017). Han har emellertid länge tillhört toppen av divisionen och är en mycket kompetent och erfaren herre. Han är dessutom wellrounded, atletisk och kraftfull. Hans förluster har kommit mot namn som Jose Aldo, Chad Mendes och Max Holloway – dvs den allra yttersta toppen i viktklassen. Lamas är alltså en man som inte bör underskattas. Oddset 3.00 hos Bet365 är klart intressant.

RYGGA SPELET HÄR

Alistair Overeem (2.50) Bet365 

Vi känner Overeem väl och någon närmare presentation behövs inte. En mycket erfaren världsklass-striker med god insikt beträffande sin glaskäke det är vad Overeem erbjuder. The Reem åkte i sin senaste match på en KO-förlust mot Francis Ngannou men han har återhämtat sig från KO-förluster förr. Han vet vad man behöver göra i dessa situationer.

Han möter den talangfulle brottaren Curtis Blaydes. Den unge brottaren har imponerat i UFC men han är fortfarande ganska grön. Overeem är den betydligt bättre strikern av de två och har goda chanser att ta hem segern. Till oddset 2.50 hos Bet365 ser vi spelvärde.

RYGGA SPELET HÄR

Rafael dos Anjos (2.10) Bet365 

Dos Anjos öppnade som favorit mot Colby Covington och det är en bedömning vi delar. Efter hand som vi har närmat oss match har oddset jämnats ut. Flertalet spelbolag har den här matchen helt jämn – ca 1.85 vs. 1.85 – men några bolag har nu Covington som mycket knapp favorit. Det bästa odds vi har hittat är detta, 2.10 på dos Anjos som vinnare – hos bet365. Det är definitivt spelvärt.

RYGGA SPELET HÄR

Carla Esparza (5.00) Bet365

Esparza, den f.d. UFC-mästarinnan, står inför en tuff uppgift i form av Claudia Gadelha. Brasilianskan är kraftfull, atletisk, wellrounded och tuff. Hon har är större än Esparza och har flertalet faktorer på sin sida och är rättmätig favorit.

Esparza är erfaren, lugn och har mycket bra kondition. Den muskulösa Gadelha brukar tröttna rejält ungefär halvvägs in i sina matcher. Om Esparza spelar sina kort rätt, och har lite tur, har hon möjlighet att skrälla mot den giftiga brasilianskan. Öppningsoddset på Esparza låg på strax under 4.00 gånger pengarna. När oddset nu har stigit ser vi visst spelvärde. Oddset 5.00 hos Bet365 är det överlägset bästa på denna fight, på marknaden just nu.

RYGGA SPELET HÄR

Sergio Pettis (3.20) Coolbet 

Vi avslutar med ett intressant odds från Coolbet. Sergio Pettis är en lovande ung (24 år) striker. Han förlorade i sin senaste match mot Henry Cejudo men hade dessförinnan 4 raka vinster.

Han ställs mot veteranen Joseph Benavidez som länge tillhört toppen. Han är en mycket erfaren och wellrounded fighter utan några egentliga luckor i sitt game. Benavidez har 6 raka vinster men har pga en allvarlig knäskada inte gått match sedan december 2016. Han ska vara favorit i denna fight men ringrost och knäskador kan vara knepiga. Det är svårt att bedöma var Benavidez befinner sig idag – fysiskt och psykiskt. Därför kan det finnas spelvärde på Pettis. Oddset 3.20Coolbet är det bästa marknaden har att erbjuda.

RYGGA SPELET HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *