in ,

UFC-stjärnan Anthony Johnson sugen på comeback – men vill bara möta Jon Jones eller Daniel Cormier

Den numera pensionerade UFC-stjärnan Anthony ”Rumble” Johnson siktar på en comeback. Men bara i tungvikt och om an får möta Jon Jones eller Daniel Cormier.

Johnson publicerade följande text på Instagram Stories.

Johnson valde att lägga MMA-handskarna på hyllan efter den tuffa titelförlusten mot Cormier på UFC 210 i april 2017. Det var Johnson andra raka titelförlust mot samme motståndare. Trots att ”Rumble” bara var 33 år gammal och fortfarande i toppen av lätta tungviktsklassen så valde han lägga ner kampsporten.

Floridabon har fightats i en rad olika viktklasser, från weltervikt hela vägen upp till tungvikt. Hans nuvarande proffsrecord är 22 vinster och 6 förluster. För oss svenskar är Johnson mest känd för att ha förstört festen på UFC:s stora gala på Tele2 Arena vintern 2015 då han knockade Alexander Gustafsson redan i den första ronden.

Bygger muskler

Att Johnson siktar in sig på tungvikt är inte så märkligt för de som sett nytagna bilder på den forne fightern. ”Rumble” har sedan pensionen nämligen valt att fokusera mycket tid på kroppsbyggande. Ni kan se Johnsons fysik nedanför

Både Jones och Cormier är upptagna

Det är inte sannolikt att Johnson får sina önskemål uppfyllda. Cormier planeras gå sin nästa match mot WWE-stjärnan Brock Lesnar, läs mer om oddsen för den fighten här.

Jon Jones är i sin tur upptagen med att möta Gustafsson på UFC 232 den 28 december. Mer om den galan kan du läsa genom att klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *