in

Mr. X bombsäkra vinnare för UFC 219.

Äntligen dags för nyårsgalan och det finns några matcher som jag känner mig bombsäker på.
Valet är ert om ni vill backa mina vinnare och man ska tippa varsamt, men gör ni det så kan det bli en bra nyårs slant in på kontot.
Jag lägger mina odds hos Leo Vegas som inför denna vecka har ett kanonerbjudande för alla nya kunder där dem ger fantastiska 10X gånger pengarna på storfavoriten Khabib Nurmagomedov istället för vanliga 1.33X.

Mr. X BOMBER

Marc Diakiese 1,50 mot Dan Hooker 2,60

Marc Diakiese (12-1) är den bättre fightern överallt i denna fight. Han är atletisk, stark och har en jobbig och överraskande stående stil. I sin förra match förlorade han mot Drakkar Klose på ren underskattning och pga Drakkars extremt grymma brottning. Dan Hookers (14-7) brottning är inte på den nivån så han ska kunna ge Diakiese problem. Hooker har 7 matcher i UFC där han vunnit 4 och förlorat 3. Så fort han mött en duktigare fighter så har hans förluster kommit, såsom mot Jason Knight, Yair Rodriguez och Maximo Blanco.

I denna match så tror jag stenhårt på en vinst för den talangfulle Diakiese som måste tagit lärdom av sin förra match och kommer in fullt förberedd till denna.

Miles Jury 1,50 mot Rick Glenn 2,60

Samma sak här som i matchen ovan. Här har vi supertalang i Miles Jury (16-2) och det visade han verkligen när han kom in i UFC med ett rekord på 9-0, vann sedan 6 raka matcher innan det tog stopp mot rutinerade Donald Cerrone och Charles Oliveira. Sin senaste match gick han i april då han vann mot Mike de la Torre på TKO.

Miles möter här en rutinerad kille, Rick Glenn (20-4-1) som med sina 29 år redan hunnit med 25 matcher. Glenn har ett UFC rekord på 2-1 där han förlorat mot Evan Dunham men vunnit mot Philippe Nover och Gavin Tucker.

Den kommer inte bli en lätt match men jag är övertygad om att Miles Jury är den som har flest vapen och kommer kamma hem denna vinst.

En dubbel på dessa 2 säkra vinnare ger 2,25 hos Leo Vegas.

Mr. X spelvärda odds

Louis Smolka 2,80 mot Matheus Nicolau Pereira 1,44

Kortfattat, här har oddsättarna bara kolla på rekord och antalet vinster. De har inte tagit in i beräkningen alls vem som Louis Smolka (11-4) har mött och förlorat mot. Louis Smolka har 3 raka förluster och slåss nu för sitt kontrakt och då kan han bli farlig. Hans förluster är alla mot topprankade motståndare såsom Brandon Moreno, Ray Borg och Tim Elliot.

Nicolau Pereira (11-1) har däremot 5 raka vinster varav 2 av dem är i UFC, men det tycker jag inte spelar någon roll eftersom han inte har mött någon alls med hög kaliber.

Jag ser ett bra spelvärde, där en möjlig vinst på Louis Smolka ger 2.80 hos Leo Vegas.

Marvin Vettori 1,44 mot Omari Akhmedov 2,80

Den unga italienaren Marvin Vettori (12-3) har 2 vinster och en förlust i UFC. Duktig grappler som gick tiden ut mot Antonio Carlos Jr. i sin förlutmatch där han blev dominerad på marken men visade att han ändå behärskar bra bjj.

Omari Akhmedov (17-4)  har hunnit med 8 matcher i UFC, 5 vinster och 3 förluster. Han har blandat och gett, men jag tycker han blivit bättre och bättre för varje match. I sin senaste match vann han mot Abdul Razak Alhassan på en split decision men där han visade att han har ett bra hjärta och är jobbig att möta.

Här kommer Akhmedovs rutin väga för tungt för den unge italienaren som kommer förlora. Jag tycker oddset på 2,80 på Akhmedov är klart spelvärd.

Tar ni alla 4 spelförslagen jag gett er så får ni fantastiskt fina 17,64 i odds på Leo Vegas.
På en satsad 100-lapp plockar ni hem 1764 riksdaler.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Mr X

Written by Mr X

Mr X är vår hemlige spelexpert som har bättre insyn i MMA världen än de flesta av oss vanliga fans. Med Mr X kommer ni kunna få värdefulla tips ända fram tills fightstarten där många inside rapporter kommer in efter invägningarna från hans olika källor och hur fighting veckan har varit i övrigt. Mr X letar oftast efter spelvärda överodds och är inte alls mycket för favoriter. En annan favorit han har är kombospel där han lägger mindre pengar men med högre odds.

[g1_socials_user user="3" icon_size="28" icon_color="text"]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *